30 Sep 2014

H n S Repairing & Services



Assalam 1 Malaysia (=
kamu - kamu sihat ?
ouh ya honey Dhew baru balek dary Gathering IT Family ke 2
berlangsung di Cameron Highland pada 26, 27 & 28 September 2014
tuuu nanty honey update yee

okey honey nak share bisnes Dhew dengan kawan Dhew
H n S Repairing & Services (Laptop,Desktop,Software)
bisnes ini dah 5 tahun bertapak since zaman Kolej Komuniti lagy 
so honey nak promote balek hihi sebab ade orang tanya
services ade lagy ke ?
still aktif okey





Repairing & Services detail :
Format laptop : RM50 ke bawah
Repairing lain - lain berdasarkan apa yang rosak yee

Location
Kuala Lumpur, Selangor & Putrajaya boleh contact Hazrin / Apek
Terengganu only boleh contact Syafiq

Contact
Facebook H n S 
Phone Number 0133780714 Hazrin / Apek
             0179887247 Syafiq 

19 Sep 2014

Fresh Flower III




Assalam 1 Malaysia (=
hai kamu - kamu sihat ?
sebelum bulan September berakhir honey kene rajin kan juga menaip entry
bila kemalasan melanda =p



      07 September 2014



ehem ehem hari ini honey dapat sedozen fresh flower dari Dhew lagy =p
happy sanGat ! ^___^








hari ke 4 10 September 2014 bunga bunga dah mekar











happy sangat ta terkata cehhwahhh =p
tapi ta tahu bunga apakah ? hahaha
Terima kasih Dhew

1 Sep 2014

Festival Floria 2014



Assalam 1 Malaysia (=
dan Salam Merdeka ! 
ouh ya maLam ini honey nak update berkenaan Festival Floria 2014
maaf yee honey busy dengan Dhew =p ceh alasan poyo hahahai
baru sekarang ada masa nak update
padahal entry dah lapuk hagak nya =D

Floria kali ini bertemakan Bunga Begonia. Bunga ini dinamakan sempena nama 
seorang ahli Botani Perancis dan Gabenor Perancis - Kanada
iaitu Michel Begon. Floria Putrajaya






Floria kali ini honey Dhew pergi dua kali okey =D
nanty honey kisah kan why honey Dhew pergy sampai dua kali
haih da la tahun ini masuk Floria berbayar 
Dewasa RM3, kanak-2 RM1






honey Dhew pergi 16 June dan 21 June 2014
kenapa pergi dua kali ?
gare-2 wedges honey buy at Times Square alaa wedges Thailand RM20
tengah syok berjalan dan berphotoshoot tetibe kopak pula wedges honey hahahai
sadis beToi la -__-

ta pasai-2 honey kene membebel dengan Dhew
sebab ? Dhew lebih suke honey pakai shoes flat daripada
wedges, high heel ke, boot heel haish
shuda nya honey Dhew terus balek rumah honey pada 16 June
nasib baek la Floria tu dekat dengan rumah honey

eh lupa tahun ini Floria buat dekat Presint 4 bukan at Presint 2 
macam tahun sebelom-2 ini
yang honey ta tenGok banner, so honey Dhew pergi at Presint 2 =D
sampai Presint 2 Dhew say why macam tade pape j 
oppsss maaf Dhew, honey ta tahu dah tukar =D
jom usha gambar



      16 June 2014





 honey suke Butterfly wee







 honey Dhew berbangga perna jadi student Kolej Komuniti




















      21 June 2014














 

 honey suke Butterfly wee
terus suruh Dhew snap =p













tenGok vespa terus teringat at Mat Mie
honey call Mimie haha
eh tu kawan Dhew tyme at Poli Dungun
konon snap na tunjuk Mat Mie =p











jumpa Floria 2015
InsyhAllah